Project

Profile

Help

Issue #9527

closed

Wrong artifact storage path in the pulpcore docs

Added by quba42 about 1 year ago. Updated 12 months ago.

Status:
CLOSED - CURRENTRELEASE
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
-
Sprint/Milestone:
Start date:
Due date:
Estimated time:
Severity:
2. Medium
Version:
Platform Release:
OS:
Triaged:
Yes
Groomed:
No
Sprint Candidate:
No
Tags:
Documentation
Sprint:
Quarter:
Q4-2021

Description

The pulpcore hardware requirement docs list /var/lib/pulp/artifact as the artifact folder:

https://docs.pulpproject.org/pulpcore/installation/hardware-requirements.html

In real life the path appears to be /var/lib/pulp/media/artifact.

In the worst case scenario this could make users choose the wrong mount-point for their storage partitions!

Actions #1

Updated by dkliban@redhat.com about 1 year ago

  • Triaged changed from No to Yes
  • Tags Documentation added
Actions #2

Updated by ipanova@redhat.com about 1 year ago

  • Quarter set to Q4-2021
Actions #3

Updated by lmjachky about 1 year ago

  • Status changed from NEW to ASSIGNED
  • Assignee set to lmjachky
Actions #4

Updated by pulpbot about 1 year ago

  • Status changed from ASSIGNED to POST

Added by Lubos Mjachky about 1 year ago

Revision 86c7a4bf

Fix the path to uploaded artifacts

closes #9527

Actions #5

Updated by Anonymous about 1 year ago

  • Status changed from POST to MODIFIED
Actions #6

Updated by pulpbot 12 months ago

  • Sprint/Milestone set to 3.17.0
Actions #7

Updated by pulpbot 12 months ago

  • Status changed from MODIFIED to CLOSED - CURRENTRELEASE

Also available in: Atom PDF