Project

Profile

Help

Issue #717

closed

Pulp-admin fails to publish rpm repo with serve-http and serve-https set false

Added by marc@chadwick.net over 9 years ago. Updated about 5 years ago.

Status:
CLOSED - CURRENTRELEASE
Priority:
Normal
Sprint/Milestone:
-
Start date:
Due date:
Estimated time:
Severity:
2. Medium
Version:
2.5
Platform Release:
2.7.0
OS:
Triaged:
Yes
Groomed:
No
Sprint Candidate:
No
Tags:
Pulp 2
Sprint:
Quarter:

Description

Log output

Description of problem:

If an rpm repository has both serve-http and serve-https set to false, and if at least one rpm in its contents, publish fails. Pulp-admin displays the following error:

Task Failed

coercing to Unicode: need string or buffer, NoneType found

I am attaching a text file with the contents of ~/.pulp/server_calls.log.

The publish succeeds if there is no content in the repo.

Version-Release number of selected component (if applicable):

pulp-admin-client-2.5.3-1.el6.noarch

How reproducible:

100%

Steps to Reproduce:
1. pulp-admin rpm repo create --repo-id foo --serve-http false --serve-https false
2. Upload or copy an RPM into this repo
3. pulp-admin rpm repo publish run --repo-id foo

Actual results:
Task Failed

coercing to Unicode: need string or buffer, NoneType found

Expected results:
Publish should succeed and remove any previously published data.

Additional info:
Extra thanks to bcourt on IRC who helped track this down and asked that I open this bug

+ This bug was cloned from Bugzilla Bug #1196390 +


Files

3101cb398b6be649ae617009a245967d (2.27 KB) 3101cb398b6be649ae617009a245967d marc@chadwick.net, 03/01/2015 12:26 AM

Also available in: Atom PDF