Project

Profile

Help

Issue #714

Crane produces garbage output when running 'python setup.py test'

Added by dkliban@redhat.com almost 7 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
CLOSED - WONTFIX
Priority:
Normal
Assignee:
-
Start date:
Due date:
Estimated time:
Severity:
2. Medium
Version - Docker:
master
Platform Release:
Target Release - Docker:
OS:
Triaged:
Yes
Groomed:
No
Sprint Candidate:
No
Tags:
Pulp 2
Sprint:
Quarter:

Description

Description of problem:

When you run tests on the Crane code base, a lot error output is displayed. All tests show as passing.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:

Expected results:

Additional info:

+ This bug was cloned from Bugzilla Bug #1196215 +

History

#1 Updated by ipanova@redhat.com almost 7 years ago

  • Triaged changed from No to Yes
  • Severity set to Medium

#2 Updated by bmbouter over 6 years ago

  • Severity changed from Medium to 2. Medium

#3 Updated by bmbouter over 6 years ago

  • Version deleted (Master)
  • Version - Docker set to master

#4 Updated by bmbouter over 2 years ago

  • Status changed from NEW to CLOSED - WONTFIX

#5 Updated by bmbouter over 2 years ago

Pulp 2 is approaching maintenance mode, and this Pulp 2 ticket is not being actively worked on. As such, it is being closed as WONTFIX. Pulp 2 is still accepting contributions though, so if you want to contribute a fix for this ticket, please reopen or comment on it. If you don't have permissions to reopen this ticket, or you want to discuss an issue, please reach out via the developer mailing list.

#6 Updated by bmbouter over 2 years ago

  • Tags Pulp 2 added

Please register to edit this issue

Also available in: Atom PDF