Project

Profile

Help

Issue #6820

pulp_rpm dependency solving with multiple content hrefs doesn't copy all dependent rpms

Added by jdjeffers over 1 year ago. Updated over 1 year ago.

Status:
CLOSED - CURRENTRELEASE
Priority:
Normal
Assignee:
Sprint/Milestone:
Start date:
Due date:
Estimated time:
Severity:
2. Medium
Version:
Platform Release:
OS:
Triaged:
Yes
Groomed:
No
Sprint Candidate:
No
Tags:
Sprint:
Sprint 74
Quarter:

Description

Chat log discussion:

                    │14:17:04   jjeffers | I have an odd dep solving scenario, and I am not sure why this is happening          │
                    │14:17:51   jjeffers | We are using https://jlsherrill.fedorapeople.org/fake-repos/needed-errata/           │
                    │14:18:26   jjeffers | If you specify a copy with both walrus packages (and dep solving is true), we don't  │
                    │                    | see any dependencies copied                                                          │
                    │14:18:58   jjeffers | If we specify one of the walrus packages (0.71), which has dependencies, only, then  │
                    │                    | the target repo gets the dependencies copiyed                                        │
                    │14:19:19   jjeffers | If we specify the other walrus, then no dependencies are copied (which is expected). │
                    │14:19:48   jjeffers | I'm just not clear as to why when both packages are copied, no dependencies are      │
                    │                    | copied                                                                               │
                    │14:31:26   jjeffers | I am hoping this is operator fault                                                   │
                    │14:31:46   jjeffers | But both iballou and I have seen this behavior                                       │
                    │14:36:21   jjeffers | we only noticed this by comparing pulp2 with pulp_rpm 

Associated revisions

Revision 5b97ff99 View on GitHub
Added by dalley over 1 year ago

Fix depsolving bug where not all dependencies are copied

closes: #6820 https://pulp.plan.io/issues/6820

[nocoverage]

History

#1 Updated by dalley over 1 year ago

  • Description updated (diff)

#2 Updated by fao89 over 1 year ago

  • Project changed from Pulp to RPM Support

#3 Updated by ggainey over 1 year ago

  • Triaged changed from No to Yes

#4 Updated by dalley over 1 year ago

  • Status changed from NEW to ASSIGNED
  • Assignee set to dalley

#5 Updated by dalley over 1 year ago

  • Sprint set to Sprint 73

#6 Updated by rchan over 1 year ago

  • Sprint changed from Sprint 73 to Sprint 74

#7 Updated by pulpbot over 1 year ago

  • Status changed from ASSIGNED to POST

#8 Updated by dalley over 1 year ago

  • Status changed from POST to MODIFIED

#9 Updated by ttereshc over 1 year ago

  • Sprint/Milestone set to Pulp RPM 3.4.0

#10 Updated by ttereshc over 1 year ago

  • Status changed from MODIFIED to CLOSED - CURRENTRELEASE

Please register to edit this issue

Also available in: Atom PDF