Project

Profile

Help

Issue #4167

closed

Usage of trailing slash

Added by senilio over 3 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:
CLOSED - WONTFIX
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Sprint/Milestone:
-
Start date:
Due date:
Estimated time:
Severity:
1. Low
Version:
2.17.1
Platform Release:
OS:
CentOS 7
Triaged:
Yes
Groomed:
No
Sprint Candidate:
No
Tags:
Pulp 2
Sprint:
Quarter:

Description

There's some unexpected and inconsistent behaviour when it comes to the usage of trailing slashes in the URL's

To start with, this is a fresh install and there is a repo created called "centos-7", and it's synced and published.
Now, visiting the repo in my browser...

1. http://pulp/pulp/repos/ works just fine, and lists my repo as expected.
2. http://pulp/pulp/repos gives a 404 (The requested URL /pulp/repos was not found on this server.).

I expected some URL rewrite to happen here.

Next...

1. http://pulp/pulp/repos/centos-7/ works just fine.
2. http://pulp/pulp/repos/centos-7 ALSO works, but any links is screwed up. For instance:
The "Packages" directory under the centos-7 repo SHOULD be linked to "http://pulp/pulp/repos/centos-7/Packages/", but instead it links to "http://pulp/pulp/repos/Packages/" which isn't valid.

I expected that any missing trailing slashes would either consistently fail OR that they would be handled and corrected by RewriteEngine in Apache.

Actions #1

Updated by daviddavis over 3 years ago

  • Triaged changed from No to Yes
Actions #2

Updated by bmbouter about 3 years ago

  • Status changed from NEW to CLOSED - WONTFIX
Actions #3

Updated by bmbouter about 3 years ago

  • Tags Pulp 2 added

Also available in: Atom PDF