Project

Profile

Help

Issue #361

pulp-consumer does not advertise the -u flag in its helptext

Added by rbarlow almost 7 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
CLOSED - WONTFIX
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Sprint/Milestone:
-
Start date:
Due date:
Estimated time:
Severity:
2. Medium
Version:
2.1.1
Platform Release:
OS:
Triaged:
Yes
Groomed:
No
Sprint Candidate:
No
Tags:
Pulp 2
Sprint:
Quarter:

Description

If you do not authenticate to pulp when registering a consumer, it will present this error message to you:

  1. pulp-consumer register --consumer-id limeade
    Authentication Failed

A valid Pulp user is required to register a new consumer. Please double check
the username and password and attempt the request again.

It turns out that there is a -u flag that can be passed to this command, but the help text doesn't advertise the flag. Also, the error text doesn't suggest that you should use it.

It also seems that the -u flag should perhaps be required.

+ This bug was cloned from Bugzilla Bug #979585 +

History

#1 Updated by skarmark@redhat.com almost 7 years ago

I think there is a duplicate bug on this. Please verify when fixing this bug.

+ This comment was cloned from Bugzilla #979585 comment 1 +

#2 Updated by bmbouter over 6 years ago

  • Severity changed from Medium to 2. Medium

#3 Updated by bmbouter over 2 years ago

  • Status changed from NEW to CLOSED - WONTFIX

#4 Updated by bmbouter over 2 years ago

Pulp 2 is approaching maintenance mode, and this Pulp 2 ticket is not being actively worked on. As such, it is being closed as WONTFIX. Pulp 2 is still accepting contributions though, so if you want to contribute a fix for this ticket, please reopen or comment on it. If you don't have permissions to reopen this ticket, or you want to discuss an issue, please reach out via the developer mailing list.

#5 Updated by bmbouter over 2 years ago

  • Tags Pulp 2 added

Please register to edit this issue

Also available in: Atom PDF